Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد طاهری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: استفاده از دستگاه‌های تصفیه آب خانگی، مضرات زیادی مانند از بین بردن املاح مفید و میزان کلر ضروری موجود در آب و افزایش میزان مصرف برق و هدر رفت منابع آبی در پی دارد.

او با بیان اینکه سنجش کیفیت آب شرب، شاخص‌های مختلفی دارد ابراز داشت: مهمترین آلودگی موجود در آب، آلودگی‌های میکروبی است و میزان این نوع آلودگی باید صفر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با بیان اینکه برای پاکسازی آب شرب از آلودگی‌های مکیروبی از کلر و ترکیبات آن استفاده می‌شود افزود: به منظور از بین رفتن آلودگی‌های ثانویه، مانند آلودگی ظرف نوشیدن آب، لازم است آب مصرفی شهروندان حاوی ۲ دهم تا هشت دهم میلی‌گرم در لیتر کلر باشد که مطابق با استاندارد جهانی است، اما دستگاه‌های تصفیه آب خانگی میزان کلر آب را به صفر می‌رسانند و می‌تواند خطرات زیادی در پی داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: شاخص دوم سنجش کیفیت آب، کیفیت شیمیایی شامل شوری آب (EC) و سختی آب (TDS) است و آب استاندارد باید املاح مورد نیاز بدن را به میزان کافی در خود داشته باشد.

طاهری بیان کرد: فیلتر‌هایی که در دستگاه‌های تصفیه آب خانگی وجود دارد، این املاح مفید را از بین می‌برد و آسیب و زیان برای بدن در پی دارد.

او ابراز داشت: همچنین این دستگاه‌ها میزان هدررفت آب را ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش می‌دهد و به دلیل استفاده از پمپ، هزینه برق خانگی را نیز بالا می‌برد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با بیان اینکه آب‌های موجود در واحد‌های فروش آب تصفیه شده و فیلتر یخچال فریزر‌های متصل به لوله‌کشی آب شهری نیز وضعیتی مشابه دارند گفت: در مجموع استفاده از آب تصفیه شده توسط دستگاه‌های تصفیه خانگی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب آشامیدنی دستگاه تصفیه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان دستگاه های تصفیه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری با انتقاد از رویه ضعیف دستگاه‌های نظارتی در مبارزه با لوازم خانگی قاچاق، گفت: متاسفانه ماهیت برخورد‌های صورت گرفته عمدتاً، نمایشی، مقطعی و به منظور پر کردن دست خود برای بیان آمار در مصاحبه است.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«محمدرضا شهیدی» دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری در گفتگو با بازارنیوز پیرامون برخورد دستگاه‌های نظارتی با مراکز عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد:فرایند مقابله با لوازم خانگی قاچاق فقط در یک یا دو روز خلاصه می‌شود. اکنون با مراجعه به بازار امین حضور می‌توان به وفور شاهد عرضه کالا قاچاق بود. دستگاه‌های نظارتی عملکرد قوی ندارند، چون اگر اراده قوی در این زمینه وجود داشت بازار لوازم خانگی تا این حد درگیر کالا قاچاق نبود. متاسفانه کانال‌های تلگرامی و برخی سایت‌های فروشگاهی هم به جرگه عرضه کنندگان لوازم خانگی قاچاق پیوسته‌اند.


دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری افزود: متاسفانه عزم جدی برای مقابله با این موضوع وجود ندارد. ماهیت برخورد‌های صورت گرفته عمدتاً، نمایشی، مقطعی و به منظور پر کردن دست خود برای بیان آمار در مصاحبه هاست.


وی خاطرنشان کرد: در طول ماه‌های اخیر هیچ برخورد موثری با شبکه توزیع کالای قاچاق صورت نگرفته و این ساختار به مانند ماه‌های قبل همچنان در حال عرضه محصولات غیرقانونی خود در سطح بازار است. اکنون حداقل ۱۰۰ واحد صنفی مشغول عرضه لوازم خانگی قاچاق هستند، اما دستگاه‌های نظارتی در برخورد‌های خود با فروشندگان کالا قاچاق فقط تعداد اندکی از آن‌ها را پلمب می‌کنند.


شهیدی با بیان اینکه فروش تمامی کالا‌های قاچاق در بستر نظام بانکی کشور صورت می‌گیرد و دارای گردش مالی هستند، توضیح داد: بانک مرکزی می‌توان به راحتی فرایند نقل و انتقال نقدینگی صرف شده برای معامله این نوع کالا‌ها را رصد و مانع از جابه‌جایی آن شود، اما متاسفانه این امر صورت نمی‌پذیرد.


دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری در پاسخ به این سوال که آیا کوتاهی در مقابله با واحد‌های صنفی عرضه کننده کالای قاچاق از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است یا فراجا، گفت: متاسفانه همه دستگاه‌های دخیل در این موضوع اهتمام و یا اراده‌ای جدی برای مبارزه با پدید قاچاق را ندارند. این مسئله در همه سطوح دیده می‌شود، چه از طرف منطقه مرزی که استانداری‌ها را به خود درگیر می‌سازد و چه در سطح عرضه که در حیطه وظایف فراجا و یا ستاد مبارزه با قاچاق کالا ارز قرار دارد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فرایند نقل و انتقال کالای قاچاق در طول سال‌های اخیر به گونه‌ای رقم خورده که در جریان معامله آن مبلغی جا به جا نمی‌شود، بلکه یک قلم کالا با کالایی دیگر مانند سوخت تهاتر می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: لوازم خانگی قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، فراجا ، محمد رضا شهیدی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAO

دیگر خبرها

  • سنجش میزان «ویتامین سی» در آبمیوه‌های طبیعی و صنعتی به همت پژوهشگر دبستانی
  • برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست
  • طرز تهیه بستنی معجون خانگی بدون ثعلب و دستگاه 
  • اعلام هشدار نارنجی باد و باران در استان سمنان
  • فواید نوشیدن چای که باورتان نمی‌شود
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا